Habis masa dengan facebook

Assalamualaikum & salam sejahtera.

Habis Masa Dengan Facebook


Kadang-kadang bila terfikirkan balik banyak juga masa aku habis dengan facebook,kalau sehari tak online tah sah.Macam dah menjadi rutin kehidupan la pulak..Tapi bila line laju baru best layari facebook,tapi bila line internet semput hasrat nak layari facebook pun terbantut


Pandai sungguh  Mark Zuckerberg pengasas facebook ni buat orang bagi habis masa seharian dengan melayari facebook.


Agak-agak korang habiskan masa seharian korang dengan facebook berapa lama ye??


p/s:Layan filem Berani Punya Budak...
Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

shraqs said...

Aku jarang2 je. Itupun kalau ada ahli family yg post. Kalau tak memang tak ambik tau. :)


May 28, 2012 at 9:57 PM
Iza Teratak Usang said...

Assalam..kdg2 bosan dgn fb.


June 23, 2012 at 10:50 PM

Post a Comment

Terima Kasih Kerana Sudi Meninggalkan Komen.

Followers

 
© Jay Blogger All Rights Reserved