1st Giveaway By Iena Eliena

Assalamualaikum & salam sejahtera.





Hari ini aku nak join Giveaway By lena Eliena..Kalau korang terasa nak join sekali jom la,jangan malu-malu ye..


1st Giveaway By Iena Eliena

Syarat-syarat giveaway


1) Follow blog Cik Iena [ DONE ]
2) Like fanpage Cik Iena [DONE ]
3) Like fanpage sponsor [ DONE ]
4) Buat entry bertajuk "1st Giveaway By Iena Eliena [ DONE ]
5) Tahu dari blog Online Diary.
6)Aku tag bemysite,eikyen,akmaluv90.



Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

Pecinta pink^^ said...

thanx for the tag:) already join..


May 17, 2012 at 9:40 AM
Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)


May 18, 2012 at 2:54 PM
Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com


September 27, 2013 at 7:55 AM

Post a Comment

Terima Kasih Kerana Sudi Meninggalkan Komen.

Followers

 
© Jay Blogger All Rights Reserved